Geri Dön
14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamak ne kadar cool bir hareket?

14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamak ne kadar cool bir hareket?

14 Şubat demek Sevgililer Günü demek. Bunu hepimiz alfabeyi bildiğimiz kadar iyi biliyoruz. Her tarafın kırmızı kalplere boyandığı bu aşırı özel gün size de biraz fazla suni gelmiyor mu peki? 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamak, bunca dayatmanın ortasında sizce ne kadar cool bir hareket?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Biraz fazla suni gelmiyor mu?

Özel günlere fobisi olanlar online mı? O zaman sizi bir bardak çay eşliğinde karşılamak istiyorum. Tabii ki dünya genelinde özel günlerin kutlamasına edecek iki çift lafım bile yok. Özel günler elbette kutlanacak. Elbette sevinenler, "Tüketim çılgınlığına ben de varım!" diyenler çıkacak. Ama söz konusu 14 Şubat olduğunda yani Sevgililer Günü mevsimine çattığımızda bana biraz fazla suni geliyor her şey.

Kırmızı kalpler içinde boğulmak!

Şarkıcılar, 14 Şubat'a özel single'larla karşımıza çıkıyor. Alışveriş merkezlerine gidiyoruz. Bizleri kırmızı yastıklar, kırmızı kalpler, içinde kırmızı olan her şey karşılıyor! Dört bir tarafımız kalplerle, böceklerle süslü bir 14 Şubat'a adım atıyoruz her yıl. Ve tüketim hızımız arttıkça daha da fazla boğuluyoruz bu kırmızılıkta!

15 Şubat Yalnızlar Günü'ne ne dersiniz?

Peki ya cool olma takıntısı olanlar? Sevgilisi olan ancak gayet cool'luk standartlarında olan eşimiz dostumuz ne yapıyor? '15 Şubat Yalnızlar Günü'nü kutluyor. Hem de sevgilisiyle! Henüz 15 Şubat Yalnızlar Günü, 14 Şubat kadar 'popi' değil. Ancak hepimiz iyiden iyiye birbirimize benzedikçe 14 Şubat'ın klişeliği de fena halde göze çarpıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamak -bence- eskisi kadar cool bir hareket değil. Sevgilinizle bir çılgınlık yapın ve bu yıl 15 Şubat Yalnızlar Günü'nü kutlayın. Candan Erçetin haklı. Her aşk bir gün er ya da geç bitiyor. Ne dersiniz?

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler