SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Baklanın kararmasını önleyen tüyo! Suya yatırıp yarım çay bardağı ekleyin

Mevsiminde taze taze alınan baklaların lezzeti kadar görüntüsü de iştah açıcıdır. Ancak ne yazık ki bakla, ayıklandıktan sonra çok çabuk kararan sebzeler arasında yer alır. Bu kararma hem görsel olarak rahatsız edici olabilir hem de yemeğin cazibesini azaltabilir. Neyse ki, mutfakta hayatı kolaylaştıran bazı doğal yöntemlerle bu sorunun önüne geçmek mümkün.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.