SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Çaydanlıktaki kireci kalıp söken yöntem! Sirkeyle beraber kaynatın

Sürekli kullanılan çaydanlıkların içi, zamanla suyun içindeki minerallerin birikmesiyle kireçle kaplanır. Bu kireç hem çayın lezzetini olumsuz etkiler hem de çaydanlığın içini mat ve kirli gösterir. Kimi zaman kalıp gibi katılaşan bu tortular, klasik temizlik yöntemleriyle çıkmaz. Ancak evde bulunan malzemelerle, üstelik kimyasal kullanmadan bu kireçten kurtulmak oldukça kolay.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.