SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Ekşiyen yoğurdu çöpe dökmeyin! Nişastası ekşiliğini azaltıyor

Yoğurt, sofralarımızın vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Ancak bu doğal ürün, kısa sürede ekşimeye başlayabiliyor. Pek çok kişi bu durumda yoğurdu çöpe atma yolunu seçse de, aslında bu hafif ekşilik bazı doğal yöntemlerle azaltılabiliyor. Özellikle evde bulunan birkaç basit malzeme, yoğurdun ekşi tadını yumuşatmada oldukça etkili.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.