SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Eti lokum gibi yapıyor! Marine ederken içine mutlaka ekleyin

Et pişirmenin en can alıcı noktası, lezzetin ve yumuşaklığın dengeli bir şekilde buluşmasıdır. Ne kadar kaliteli olursa olsun, doğru marine edilmemiş bir et kuru ve sert olabilir. İşte bu noktada devreye doğal ve evde bulunan malzemelerle hazırlanan marinasyon yöntemleri giriyor. Etin lif yapısını yumuşatıp aromasını zenginleştiren bu yöntemlerle sofralarınıza lokum gibi etler taşımanız mümkün.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.