SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Kuru fasulye ıslatırken suyuna ekleyin! Gaz ve dağılma derdinden kurtarıyor

Kuru fasulye, Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden biridir. Ancak pişirme süreci çoğu zaman zahmetli olabilir. Özellikle gaz yapması ve pişerken dağılması, bu lezzetli yemeği yaparken karşılaşılan en yaygın sorunlardandır. Neyse ki mutfağın eski ama etkili yöntemleriyle bu sorunları kolayca çözmek mümkün. Kuru fasulye ıslatılırken suyuna ekleyeceğiniz birkaç doğal malzeme sayesinde hem sindirimi kolaylaştırabilir hem de tanelerin pişerken dağılmasını önleyebilirsiniz.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.