SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

LİSE KAYITLARI için son gün ne zaman? LGS 3. NAKİL BAŞVURULARI hangi tarihte bitiyor? MEB Lise nakil sonuç tarihi...

Nakil sonuçları ne zaman açıklanıyor? Lise kayıt tarihleri öğrencilerin gündeminde. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından LGS sonuçları ardından 1. ve 2. nakil işlemleri de yapıldı. liselerin 3. nakil başvuruları için ise boş kontenjanlar aranıyor. Peki, MEB lise 3. nakil başvuru ve sonuç tarihleri ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KPSS BAŞVURU ais.gov.tr 💻 KPSS Lisans, ÖABT, Alan Bilgisi başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman, başvuru ücreti kaç TL? KPSS Ön Lisans, ortaöğretim, DHBT ne zaman başlıyor?
  2. KİRA ARTIŞ ORANI MAYIS 2024 SON DAKİKA 🏠 İş yeri ve konut kira zam oranı AÇIKLANDI! TÜİK TEFE TÜFE kira artış oranı kaç oldu?
  3. EMEKLİ ZAMMI 2024 TEMMUZ 👴🏻🧓🏻 SSK, Bağ-Kur Emekli maaşı zam oranı ne kadar? Emekli maaşı 4 aylık zam farkı % kaç? 2024 Temmuz Emekli maaşı zam oranı yüzde kaç hesaplanıyor?
  4. KPSS BAŞVURU EKRANI AÇIK || KPSS başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? KPSS Lisans, ÖABT, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT sınav haberleri, tarihleri, sonuç günleri
  5. TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJLARI Uzun - Kısa 2024: 3 Mayıs Türkçülük Günü sözleri ve kutlama mesajları
  6. MSÜ tercih yapma ekranı: 2024 MSÜ tercih başvurusu ne zaman bitiyor? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
  7. ASKERLİK YERİ SORGULAMA LİNKİ 💥Mayıs askerlik celp sonuçları AÇIKLANDI! MSB Askerlik mayıs sınıflandırma sonucu...
  8. SON DAKİKA FİYAT ENDEKSİ HABERLERİ | NİSAN AYI ENFLASYON RAKAMI 2024: TÜİK Türkiye İstatistik Kurumu Haberleri Nisan ayı enflasyon oranı (TÜFE)
  9. Gram haberleri...Altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın fiyatı kaç TL? 3 Mayıs 2024 Cuma
  10. MEMUR MAAŞ ZAMMI || 4 AYLIK ENFLASYON FARKI 2024: Memur 2024 Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 4 aylık memur enflasyon farkı ne zaman netleşecek?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.