SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Makarnayı sadece suyla haşlıyor musunuz? Makarnanın lezzetini ikiye katlayacak şef önerisi

Makarna, pratikliği ve doyuruculuğuyla mutfakların vazgeçilmezlerinden biri. Ancak çoğumuz onu sadece su ve tuzla haşlayıp sosla birleştirerek tüketiyoruz. Oysa bu kadar basit bir yemek bile, birkaç püf noktasıyla adeta gurme restoranlardan çıkmış gibi bir lezzete kavuşabilir. Ünlü şeflerin mutfaklarında yıllardır uyguladığı bazı yöntemler, makarnanın sadece doyurucu değil aynı zamanda unutulmaz bir lezzet deneyimine dönüşmesini sağlıyor.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.