SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Patlamayan yaprak sarmasının sırrı buymuş! Tencere böyle dizmek yeterli

Yaprak sarması, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Ancak birçok kişi, pişirme sırasında sarmaların dağılmasından ya da içlerinin tencere içinde patlamasından şikayet ediyor. Aslında bunun çok basit ama etkili bir çözümü var. İşin sırrı, yaprak sarmalarını tencereye doğru dizme tekniğinde saklı.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.