SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SENDEN DAHA GÜZEL OYUNCULARI KARAKTERLER | Senden Daha Güzel dizisi hangi gün, konusu nedir, nerelerde çekiliyor?

Senden Daha Güzel dizisi salı akşamları yeni bölümleri ile ekrandaki yerini alıyor. Dizinin başrollerinde ise Cemre Baysel ile Burak Çelik bulunuyor. Beklenmedik anda yolları kesişen Efsun ile Emir'in hikayesinin anlatıldığı dizi FOX TV'de seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Senden Daha Güzel oyuncuları kimler?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BAYRAM TATİLİ HABERLERİ 2024: BU YIL KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN, hangi tarihte? Kurban Bayramı bu ay mı, hangi ayda? 2024 Dini Günler Takvimi
  2. TEMMUZ ASGARİ ÜCRET ARA ZAMMI SON DURUM 2024: Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Gözler Temmuz 2024 asgari ücret zammında
  3. BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI GÜNCEL DURUM CANLI TAKİP: Gram altın ne kadar, kaç TL? Gram altın fiyatı yükseliyor mu?
  4. iOS 18 ne zaman gelecek? iOS 18 özellikleri neler, hangi tarihte çıkacak? iOS 18 alacak telefonlar...
  5. Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için alım başvurusu ne zaman, bekçilik başvuru şartları nedir? 👮🏻‍♂️ 2024 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği ile ilgili yeni duyuru var mı?
  6. YAZ TATİLİ 2024 başlangıç tarihi ne zaman, toplam kaç gün sürecek? 👦🏻👧🏻 2024 Senesinde okullar ne zaman kapanacak, hangi günden itibaren tatil olacak?
  7. Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman, ayın kaçında? 2024 Mayıs TCMB faiz kararı toplantısı hangi gün, saat kaçta?
  8. Gelinim Mutfakta ıspanaklı ütü böreği puan durumu 👰🏻📺 16 Mayıs bugün Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve çeyreği aldı?
  9. 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbul, Ankara, İzmir'de ulaşım bedava mı?
  10. ALES/2 SINAVI NE ZAMAN? ÖSYM takvimi: ALES/2 ve ALES/3 tarihi! ALES puanı kaç yıl geçerli?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.