SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Süt mısır pişirmenin püf noktası! Lokum gibi yumuşacık oluyor

Süt mısır, yaz aylarının en sevilen ve en lezzetli atıştırmalıklarından biridir. Özellikle dışarıda ızgarada pişen süt mısırlarının o enfes kokusu, hemen herkesin iştahını kabartır. Ancak, doğru şekilde pişirilmemiş bir süt mısır, sert ve lezzetsiz olabilir. Mükemmel bir süt mısırının sırrı, doğru pişirme tekniğinde saklıdır. Bu yazıda, süt mısırının nasıl lokum gibi yumuşacık olacağına dair bazı püf noktalarını keşfedeceksiniz. İşte, sütün içindeki doğal tatları ortaya çıkaracak ve mısırları daha da lezzetli hale getirecek ipuçları.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.