SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Tam kıvamında pratik biber salçası yapımı! Sulu olmaması için mutlaka böyle yapın

Evde yapılan biber salçasının tadı, kokusu ve doğallığı marketlerde satılanlardan çok daha üstün olur. Ancak salçanın tam kıvamında olması ve uzun süre bozulmadan dayanabilmesi için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekir. Özellikle salçanın fazla sulu kalması hem kıvamı bozar hem de dayanıklılığını azaltır. Bu yazıda sizlere sulu olmayan, yoğun kıvamlı ve pratik şekilde hazırlanan biber salçasının tüm aşamalarını doğal yöntemlerle anlatıyoruz.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.