SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Tane tane dökülen pilavın püf noktasıymış! 1-2 damla tencereye ekleyin

Mutfakta ustalaşmak, kimi zaman küçük ama etkili tüyolarla mümkündür. Pilav, sofralarımızın vazgeçilmezidir ancak her zaman istenilen kıvamda olmayabilir. Lapa olan ya da birbirine yapışan pilav taneleri, emeğinizin boşa gitmesine neden olabilir. Oysa mutfakta doğallığı esas alan bir dokunuşla, tane tane pilav yapmak sanıldığı kadar zor değil. Üstelik bunun için kimyasal ya da özel katkı maddelerine değil, evinizde zaten bulunan doğal malzemelere ihtiyacınız var.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.