SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Taptaze kalıyor, kokusu bile değişmiyor! Taze soğanı ilk günkü gibi taze tutan yöntem

Mutfakta en çok kullanılan sebzelerden biri olan taze soğan, genellikle birkaç gün içinde yumuşayıp sararır ve kullanılmaz hale gelir. Tazeliğini yitirdiğinde hem lezzetinden hem de kokusundan ödün veren bu sebzeyi, basit ama etkili yöntemlerle uzun süre canlı tutmak mümkün. Doğru koşullarda saklanan taze soğan, haftalar boyunca ilk günkü gibi canlı kalabilir.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.