SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Tarhana çorbasının topaklanmasını önleyen tüyo! Suyun sıcaklığı topaklanma sorununun anahtarı

Tarhana çorbası, hem doyurucu hem de bağışıklık güçlendirici özelliğiyle dikkat çekiyor. Ancak bu geleneksel çorbayı hazırlarken birçok kişinin karşılaştığı bir sorun var: topaklanma! Özenle hazırlanan çorbanın kıvamı bozulduğunda, tüm emeğin boşa gitmiş gibi hissedilmesi kaçınılmaz. Neyse ki bu yaygın problemin basit ama etkili bir çözümü var!

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.