SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

502 Nerenin Telefon Kodu? +502 Hangi Ülkeye Ait?

Her ülkeye ait telefon kodu bulunmaktadır. Özellikle uluslararası ülkelerin birbirleri ile haberleşmeyi sağlayabilmesi açısından telefon kodu belirlenmiştir. Uluslararası çağrı telefon kodlarından biri olan 502 telefon kodu yurt dışına ait bir telefon kodudur. 502 telefon kodunun nereye ait olduğunu hiç düşündünüz mü? İşte 502 telefon koduna ait tüm detaylı bilgiler.

|

502 telefon kodu yurt dışına ait bir telefon kodudur. Ülkemizde 502 sayılı bir telefon kodu bulunmamaktadır. Dolayısıyla yurt dışına ait olan bu telefon Guatemala ülkesinin telefon kodudur. Bu kod sayesinde ülkeler birbirleri ile haberleşir ve iletişim kurabilirler.

502 Nerenin Alan Kodu?

502 telefon kodu Guatemala ülkesine ait bir telefon kodudur. 502 ile arandıysanız yurt dışı tarafından arandığınıza kesin olarak emin olabilirsiniz. 

+502 telefon kodu Orta Amerika ülkesi olan Guatemala ülkesine bağlı bir telefon kodudur. Her ülkeye ait bir telefon kodu verilmiştir. Guatemala ülkesine de +502 telefon kodu belirlenmiştir. Guatemala yaklaşık 18 milyon nüfusu bulunan bir ülkedir. Ülkenin başkenti de yine Guatemala adında bir şehirdir. 



© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.