SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Topaklanmayan irmik helvasının sırrıymış! Kum gibi dökülüyor

Tatlı severlerin vazgeçilmezi irmik helvası, her mutfakta farklı bir ustalıkla pişirilir. Ancak çoğu zaman irmik helvası istenilen kıvamı tutturmakta zorlanır. Ya topak topak olur ya da hamurlaşır. Oysa kum gibi dökülen, tane tane ayrılan bir irmik helvası yapmanın doğal ve oldukça basit sırları var. İşte mutfağınızda harikalar yaratmanızı sağlayacak püf noktaları!

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.