SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Yeşilliklerin daha uzun süre solmadan kalmasını sağlıyor! Ispanak, marul, maydanozlar haftalarca capcanlı kalacak

Mutfakta en çok israf edilen ürünlerin başında taze yeşillikler geliyor. Pazardan veya marketten alınan ıspanak, marul, maydanoz gibi sebzeler birkaç gün içinde soluyor, sararıyor ve tüketilemeden çöpe gidiyor. Ancak sosyal medyada yayılan yeni bir yöntem, yeşilliklerin haftalarca capcanlı kalmasını sağlıyor. İşte herkesin kolayca uygulayabileceği o pratik detaylar…

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.