SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Yumurta haşlarken çatlama derdine son! Haşlama suyuna 1 kaşık ekleyin

Yumurta haşlarken kabuğunun çatlaması, mutfakta sıkça karşılaşılan ve can sıkıcı bir durumdur. Taze ya da dolaptan çıkan her yumurtanın haşlanma sırasında çatlamasını önlemek ise sandığınızdan çok daha kolay. Üstelik kimyasal ya da karmaşık yöntemlere gerek yok. Doğal ve evde bulunan birkaç malzemeyle bu sorunu tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.