Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

150 METRE PODYUMDA 50 MODEL YÜRÜDÜ

‘Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği’ (LASİAD) tarafından düzenlenen ‘2’nci Laleli Fashion Shopping Festivali’, Mesih Paşa Caddesi’ne kurulan 150 metre uzunluğundaki podyumda gerçekleşen defileyle başladı.

|

Öner Evez’in koreografisini yaptığı defilede 50 model, toplam 12 bin metre yürüyerek bir rekora imza attı. Rus Gelin lakaplı Tatiana’nın sunuculuğunu üstlendiği organizasyonda, Çağla Şıkel, Ayşe Hatun Önal, Didem Soydan, Wilma Elles, Merve Büyüksaraç, Ebru Öztürk, Tuba Melis Türk, Ülkü Taşkın ve Selda Car gibi birçok manken görev aldı. Defile süresince DJ’lik yapan Berna Öztürk de mankenlerle podyumdaydı. Laleli sakinlerinin pencereye çıkarak defileyi cep telefonlarıyla çekmesi, ilginç görüntüler oluşturdu..

SERCAN KISMET

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.