Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

2020’ye yalnız girdim

Uzun süredir hayatında kimse olmayan Bülent Ersoy, “2020’yeyalnız girdim.SevgililerGünü’nü de yastığa ve yorgana sarılarak geçirdim” dedi

|

Bülent Ersoy ve Fatih Ürek, önceki akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Diva, son bir ay içinde toplamda üç kez aynı kıyafeti giydi. Ersoy şarkılarını seslendirirken bir hayranı, “Bülent Hanım sizi öpmek istiyorum” deyince, Diva da yanına çağırdı. Espriler yapan şarkıcı, “Yakışıklı da çocukmuş, öp bari” dedikten sonra, “2020’ye yalnız girdim. 14 Şubat’ı da yastığa ve yorgana sarılarak geçirdim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki; gerçek sevgiyi sizlerde buluyorum. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu. Yaklaşık üç saat performans sergileyen Ersoy, konser sonunda seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. l EMRAH AKÇAAYBülent Ersoy ve Fatih Ürek, önceki akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Diva, son bir ay içinde toplamda üç kez aynı kıyafeti giydi. Ersoy şarkılarını seslendirirken bir hayranı, “Bülent Hanım sizi öpmek istiyorum” deyince, Diva da yanına çağırdı. Espriler yapan şarkıcı, “Yakışıklı da çocukmuş, öp bari” dedikten sonra, “2020’ye yalnız girdim. 14 Şubat’ı da yastığa ve yorgana sarılarak geçirdim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki; gerçek sevgiyi sizlerde buluyorum. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu. Yaklaşık üç saat performans sergileyen Ersoy, konser sonunda seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.