Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

3 Adam 21 Mart Cumartesi konukları kim?

Tv8 ekranında yayınlanan 3 Adam programının bu haftaki konukları herkesi ekran başına toplayacak. Birbirinden komik sunucuları ve sürpriz konukları ile 3 Adam Cumartesi günü ekrana gelecek. 3 Adam yeni bölüm konukları kim? İşte ayrıntılar..

|

Eser Yenenler, ibrahim büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3 adam 21 Mart Cumartesi akşamı canlı yayın ile saat 23.15’de TV8 ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor!

3 Adam’da bu hafta eğlence ve sohbet sizi bekliyor. Tv8'in büyük ses getiren dizisi Maral'ın başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli stüdyodakilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

3 Adam'ın bir diğer konuğu ise sesi ve güzelliğiyle milyonların sevgilisi olan Öykü Gürman. Öykü Gürman 3 Adam'da izleyenlere müzik şöleni yaşatacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.