Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

400 bin TL’lik avcı botu

En büyük hobisi balık tutmak olan Kıvanç Tatlıtuğ, açıklarda avlanmak için 400 bin TL’lik bir zodyak bot aldı.

|

Denize düşkünlüğüyle bilinen ve yaz aylarını teknesinde geçiren Kıvanç Tatlıtuğ, bu tutkusuna yatırım yapmaya devam ediyor. En büyük hobisi balık tutmak olan oyuncu, bir zodyak bot aldı. Tatlıtuğ’un deniz aracı için 400 bin TL ödediği öğrenildi. Önceki gün Yalıkavak Marina’da objektiflere takılan oyuncu, yeni oyuncağıyla ilk kez görüntülendi. Balıkçılarla sohbet eden Tatlıtuğ, bir yandan da botunun bakımıyla ilgilendi.

Daha sonra denize açılan oyuncu, çift motorlu aracıyla, hız denemesi yaptı. Maharetlerini sergileyen Tatlıtuğ, ardından Bodrum açıklarında demirlediği teknesine geçti. Kendisi gibi deniz tutkunu olan meslektaşı Çağatay Ulusoy’la her yaz güney sahillerinde buluşan oyuncu, birlikte balık avına çıkıyor. İkili, dalgıç kıyafetleri giyerek, açıklarda zıpkınla balık avlıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.