Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

5 milyon dolarlık komşu

Bahçeköy’de 5 milyon dolara dört katlı villa satın alan yönetmen Mahsun Kırmızıgül süper star Ajda Pekkan’a da komşu oldu

|

Mahsun Kırmızıgül, yıllardır oturduğu Gayrettepe’deki Astoria Kempsinski Residence dairesinden geçen ay taşındı. Kırmızıgül şehir merkezinden uzaklaşmak için Bahçeköy’de 5 milyon dolara 4 katlı villa satın aldı. Süper Star Ajda Pekkan’a da komşu olan Kırmızıgül satın aldığı villasının iç mimarisi için yaklaşık bir buçuk milyon dolar harcadı. Villanın iç mimarını ise ‘Evim Şahane’ programının mimar ekibinden Selim Yumay yaptı. Kırmızıgül’ün yeni villasına genel olarak antika eşyalar aldı. Oyuncu ve yönetmenin villasında ise yok yok dedirtecek cinsten...

Sinema salonu var
Kırmızıgül’ün yeni aldığı villadaki ilk işi 20 kişilik büyük bir sinema salonu yaptırmak oldu. Tek başına film izlemekten sıkıldığı için ziyaretine giden arkadaşlarını hemen sinema odasına götürüyor. Sinema salonun hemen yanında ise büyük bir arşiv odası bulunuyor. Arşiv odasında neredeyse tüm sinema filmlerin DVD’si yer alıyor. Villanın en üst katında Kırmızıgül dizi ve sinema filmlerinin senaryosunu yazmak için yaptırdığı büyük ofis dikkat çekiyor. Kırmızıgül, villanın bazı odalarını yeni çekeceği sinema filmi için özel dekore ettirmiş.
8 kişinin görev aldığı villanın her bölümü için ayrı bir görevli çalışıyor. Villada sauna, buhar odası ve 10 yatak odası bulunuyor. Kırmızıgül, İtalyan’dan getirttiği perdeler leke olmasın diye misafirlerinin sigara içmesine izin vermiyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.