Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

500 bin TL’yi sıfırladı!

Survivor'un şampiyonu Turabi'ye kazandığı büyük ödülle nasıl kullanacağını açıkladı

|

Son yılların en cevval Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran, bileğinin ve şansın yardımıyla önce son model arabayı sonra da büyük ödül olan 500 bin TL’yi kazandı.

. Zorluklarla geçen hayat hikayesini anlattı: “Ben varoş denilen semtin çocuğuyum. Yokluk içinde büyüdüm. Annem ekmeğin arasına toz şeker koyup, bize yedirirdi. 1 liraya dövme yapıyordum. Pazarda meyve sattım. Tezgahının altında yattım. Taksim’de 7/24 açık internet kafeler vardı. Saati 1 liraydı. Uykum geldiğinde 6-7 saat orada uyurdum.

‘Babamın borçları var’

Kazandığım arabayı anneme verdim. 500 bin lirayla da babamın bankalara olan borçlarını kapatacağım. Babam 2001 krizinden önce inşaat yapıyordu. Dolar bir günde 3-4 kat fırlayınca bittik. Borçlarını ödemek için o günden beri kredi alıyor. Hemen onu kapatacağım ben yine dımdızlak, sıfır kalacağım.”

Anlaşılan Turabi’ye adadan kalan tek hatıra dokunulmazlık sembolü olacak

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.