Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

84 yaşındaki Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu'ndan tektaşlı poz

2011-2013 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide 'çocuk gelin' rolüyle ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle gündem olmuştu. Ünlü isim, son olarak eşinin hediye aldığı tektaş yüzüğüyle verdiği pozla adından söz ettirdi.

|

'Hayat Devam Ediyor' isimli dizideki çocuk gelin rolü ile şöhreti yakalayan Meltem Miraloğlu, birkaç yıl önce kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile dünyaevine girmiş ve bu evlilik ile çiftin arasındaki yaş farkı günlerce konuşulmuştu.

Yaptığı evliliğin ardından tüp bebek tedavisine başlayan çiftin dört kez düşükle sonuçlanan bir süreç yaşadığı ileri sürülmüştü. Meltem Miraloğlu'nun eşiyle beşinci kez tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilmişti.

'HAMİLELİK' İDDİALARINA YANIT

Miraloğlu'na embriyo transferi yapıldığı, oyuncunun tedavisinin bu yılın başlarında sonuç verdiği ve hamile olduğunu öne sürülmüştü.

Ünlü isim, hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla alakalı açıklamada bulunmuşmuş ve "Hamile değilim, çocuğum yok" şeklinde konuşmuştu.

TEKTAŞ YÜZÜĞÜYLE POZ VERDİ

ABD'ye yerleşen 36 yaşındaki Meltem Miraloğlu, son olarak Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Eşinin aldığı tektaş yüzüğüyle poz veren eski oyuncu, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Miraloğlu'na; "Diziydi gerçek oldu, oynadığı rolü çok benimsemiş anlaşılan", "O rolü sadece oynamamış, yaşamış. Resmen usta bir oyuncu, takdir ettim" ve "Demek ki rolünü çok sevmiş" gibi yorumlar yapıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.