Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Adriana Lima, Antalya'da

Dosso Dossi Fashion Show'un baş mankeni Adriana Lima, Antalya’ya geldi.

|

Antalya'da 8-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show'un yıldızı Adriana Lima, ilk olarak New York’tan İstanbul’a geldi. Burada bir saatlik bekleme yapan ünlü top model, saat 15.20 uçağıyla Antalya’ya hareket etti. Saat 16.10’da Antalya Havalimanı CIP bölümünden üzerinde kırmızı kıyafet ve başında siyah şapkayla el sallayarak çıkan Lima’nın sempatik tavırları dikkati çekti.

Lima’ya organizasyon yetkilileri tarafından orkide çiçek takdim edildi. Adriana Lima, lüks otomobille konaklayacağı otele geçti.

The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek şovda yer alacak olan Adriana Lima, 9 Haziran'da podyuma baş manken olarak çıkacak ve defilede 4 kıyafet sergileyecek. Lima, The Land of Legends Theme Park'ta özel hazırlanacak podyumda 50 mankenle yer alacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.