Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Alec Baldwin ailesiyle gezintide

Geçtiğimiz ay altıncı bebeklerini kucaklarına alan Alec-Hilaria Baldwin çifti, üç çocuklarıyla birlikte New York'ta görüntülendi.

|

Kısa bir süre önce altıncı bebeklerine kavuştuklarını sosyal medyadan açıklayan dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin ile eşi Hilaria Baldwin, üç büyük çocuklarıyla New York sokaklarında objektiflere yansıdı.

Araçlarına doğru ilerleyen ünlü çift, karşıdan karşına geçerken çocuklarını kontrol altında tutmak için büyük çaba harcadı.

ALTI ÇOCUKLARI VAR

2011 yılında tanışan Alec ve Hilaria Baldwin çifti, 29 Haziran 2012’de evlenmişti.  Alec ve Hilaria Baldwin çiftinin; Carmen (7), Rafael (5), Leonardo (4), Romeo (2), Eduardo (11 aylık) ve Marilu (1 aylık) olmak üzere altı çocuğu var.

Öte yandan  Alec Baldwin, Kim Basinger ile fırtınalı bir evlilik yaşamış, Hollywood'un olaylı davalarından biriyle 2002'de yollarını ayırmıştı. Kızları Ireland (25), şimdilerde ünlü bir model.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA/ INSTAGRAM

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.