Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aleyna Tilki ile denize giren Serel Yereli: İkimizi de 'ne açar' dedik, Boğaz açtı!

Şarkıcı ve oyuncu Serel Yereli, önceki gün sevgilisi Oğul Avcı ile Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yereli, geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ile Boğaz'da denize girmesiyle ilgili konuştu.

|

Bir süredir İngiltere'de yaşayan Serel Yereli, Mustafa Kemal Atatürk albümü için Türkiye’ye geldi. Prodüktör sevgilisi Oğul Avcı ile Akmerkez'de görüntülenen Yereli, albümün yapımcısı Murat Yıldırım ile bir araya gelerek detayları konuştu.

Atatürk’ün en sevdiği şarkıların yer alacağı ‘Vasiyet’ albümünde Yemen Türküsü ‘nü seslendireceğini ifade eden ünlü isim, "Atatürk albümü için geldim. Çok manevi bir iş olduğundan koşa koşa geldim. Yemen Türküsü ’nü söylüyorum. Provalar yapıyoruz. Erkek arkadaşımla İngiltere'de yaşıyoruz. Prodüktör kendisi" şeklinde konuştu.

"ALEYNA ÖZ KARDEŞİM GİBİ"

Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ile Boğaz'da denize giren Yereli, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

İkimizi, 'Ne açar' dedik. Boğaz'da deniz açtı. Aleyna öz kardeşim gibi... Londra'da yalnız yaşarken hayatıma eşlik etti. Orada yalnız ve zor zamanlarımda hep o vardı. Benim için çok özel.

"ÖYLE HAYALLER KİMSE İÇİN KALMADI"

Tilki'nin dünya starı olma hayallerinin sorulmasına oyuncu, "Bence öyle şeyler kimse için kalmadı. Koronavirüsten sonra genel ekonomi çöküşüyle insanların umutları o şekilde şekillenmiyor. Hiçbirimiz dünya starı olma kafasında değiliz" ifadelerini kullandı.

"AİLEMİ ÇOK ÖZLÜYORUM"

Yereli, "Şarkıcılıktan sonra oyunculuk arka plana mı atıldı?" sorusuna ise "En başından beri yurt dışına çıkmak istiyordum. Burada ivme kazanmak için dizi oyunculuğu yaptım. Yeterince param olunca ve tanınınca, altı yıl önce gittim. Kafama göre müzisyenlik yapıyorum. Orada vatandaş oldum. Ailemi çok özlüyorum. İki aydır albüm için buradayız. Sonra döneceğiz" yanıtını verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.