Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aleyna Tilki ilk halk konserini verdi

18 yaşını doldurmadığı gerekçesiyle içkili mekanlarda sahneye çıkması yasaklanan Aleyna Tilki, hayranlarıyla açık havada buluştu.

|

Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen 18. Tarım ve Seracılık Festivali'nin bu yılki gençlik gecesi konserinde ilk defa bir halk konserine çıkan Aleyna Tilki sahne aldı. Genç şarkıcı, Karatepe Stadyumu'nu dolduran genç hayranlarını seslendirdiği eserleriyle coşturdu.

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Aleyna Tilki'ye Kumluca Belediye Meclis üyesi Şefik Durdaş ve gecenin sponsoru iş adamı Nadi Karasaçlı tarafından plaket verildi.

Aleyna Tilki, seslendirdiği pop şarkılarının yanı sıra Türk Halk Müziğimizin en seçkinlerinden olan 'Geci Bağları', 'Uzun İnce Bir Yoldayım', 'Karlı Kayın Ormanı' gibi türlüleri yorumladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.