Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisi

Pilates görüntüleri çok konuşulan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, yeni spor görüntüleri ile gündemde...

|

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, geçtiğimiz günlerde genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar ile pilates yaparken ortaya çıkan görüntüleri çok konuşulmuştu. Ağaoğlu, görüntüler hakkında "Ağa'nın karizması çizilmez. Bir yıldır pilates yapıyorum, görüntüleri Duygu koymuş, görmedim bile. Ayrıca hiç kızmadım. İsteyen istediğini söylesin. O görüntülerde keyifli, sağlıklı , mutlu genç bir adam var. Ben şeffaf bir erkeğim. Çocuklarımın anaları kutsaldır. Şuan bir sevgilim var. Yani tek eşliyim. Asla aynı anda birkaç kadınla aşk yaşamam" açıklamasını yapmıştı.

Ünlü iş adamının bu sözleri sıcaklığını korurken, Ağaoğlu'nun yeni spor görüntüleri ortaya çıktı.

Hafta sonu Kemer Country'ye giden Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisinin golf olduğu anlaşıldı. Golf sporunu yeni öğrenmeye başlayan Ağaoğlu, kısa zamanda vuruş derslerini başarıyla geçti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.