Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Alişan'dan mutluluk pozu

Eşi Buse Varol ile mutlu evlilikleri devam eden Alişan; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, eşine romantik sözler söyledi.

|

Geçen yıl mayıs ayında evlenen ardından oğulları Burak'ı kucaklarına alan çift, mutlu pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Buse Varol'la evliliğinin 3. yılını kutlayan Alişan, bu kez de eşiyle çekilmiş fotoğrafını romantik bir notla paylaştı.

Türkücü, eşiyle olan karesine "Güzel şeyler dileyince kalpten, Allah veriyor. Allah’ım kalbi güzellikle dolu olan herkese hak ettiklerini versin İnşallah. Çok şükür..." notunu düştü.

Varol da kocasının paylaşımına, "Bin şükür her günümüze aşkım" yorumunu yaptı. Çiftin mutluluk karesine çok sayıda beğeni ve yorum geldi. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.