Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Alişan ve Buse Varol'dan 'krizi fırsata çevirdiler' tepkisi!

Ünlüler dünyasının gündemden düşmeyen çiftlerinden Alişan ve Buse Varol, bir mobilya firmasının yeni sezon ürünlerinin lansmanına katıldı. Temmuz 2021'de aynı zamanda menajeri olan kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, evliliğindeki kriz sebebiyle de zor günler geçiriyordu. Boşanmanın eşiğinden dönen 45 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu eşi, haklarında çıkan iddialara yanıt verdi.

|

2018'de dünyaevine giren, Burak ve Eliz adından iki çocukları olan Buse Varol-Alişan çifti, son dönemde ayrılık iddialarıyla magazin manşetlerinden düşmüyor. Zor günleri geride bırakan ikili, Bağcılar'da bir AVM'de gerçekleşen lansmana katıldı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"İKİNCİ BAHAR SÖZ KONUSU DEĞİL"
Her ailede bazen ufak tefek sorunlar olabileceğinin altını çizen Alişan, ‘Önemli olan onların çözülmesi ve tekrar bir arada olabilmek. Biz zaten hep bir aradaydık. Bu yüzden ikinci bahar söz konusu değil. Biz hep bahardık” diyerek, ayrılık haberlerini yaladı. Buse Varol da "Vay bak, bunu beğendim" diyerek, eşini destekledi.

'BARIŞMA BEREKETLİ GELDİ' YANITI!
İkili, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan "Ayrılık haberleri yaradı", "Barışma bereketli geldi," ve "Krizi fırsata çevirdiler" şeklindeki yorumlar için, "Bu haberler bizi üzüyor. Aile içi konuları konuşmaya gerek yok. 'Yaşanılan bu durum işlerine yaradı' gibi cümleler, yakıştırmalar sadece üzüyor” açıklamasını yaptılar.

Güneşli'deki bir mağazadaki yeni koleksiyon tanıtımı karşılığında 100 bin TL aldıkları konuşulan Alişan ve Varol'un, daha birçok firmadan reklam teklifi aldığı iddia edilmişti.

"BURAK BESTECİLİĞE BAŞLADI"
2019 yılında dünyaya gelen oğlu Burak’ın babası Alişan'ın yolunda olduğunu dile getiren 31 yaşındaki oyuncu, "Şarkıları artık ezbere biliyor. Burak durup durup kafasından müzik yapıyor, besteciliğe başladı" ifadelerini kullandı.

DOĞUM GÜNÜ KRİZİ!
Eliz'in birinci yaş gününde Alişan ile Buse Varol arasındaki kriz ortaya çıkmıştı. Şarkıcı, eşinin Beşiktaş'ta beş yıldızlı bir otelde düzenlediği partiye katılmak yerine kızının yeni yaşını annesi Suzan Tektaş'ın evinde yeğenleri ve yengesiyle birlikte kutlamıştı. Ünlü oyuncu ise "Beni kimse eve çağırmadı" itirafında bulunmuş, çok geçmeden de evlilik alyansını çıkarmıştı.

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan, özel günlerde paylaşım yapmayı ihmal etmeyen çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sessiz geçirmişti. Alişan, ayrılık sorularına "Boşanmıyoruz" demişti. Varol ise "Yüzük bir gösterge değil, kriz yok" açıklamasını yapmıştı.

BUZLAR ERİDİ
Buse Varol, çok geçmeden alyansını yeniden parmağına taktı. İkili, evliliklerine ikinci bir şans verdi. Oyuncu, eşiyle çekildikleri bir fotoğrafı, sosyal medyada kalp emojisiyle paylaştı. Alişan da aynı gönderiyi kendi hesabında yayınladı.

Günler sonra gittikleri AVM'de el ele görüntülenen çiftten Alişan, "Uzun zaman olmuştu dışarı çıkmayalı, bir nefes alalım dedik. 'Bizi bize bırakın, biz hallederiz' demiştik, hallettik" ifadelerini kullanmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.