Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Alişan'dan romantik kutlama: Hayatımın en doğru kararını verdiğim günün yıl dönümü!

Şarkıcı Alişan, 2018 yılında oyuncu Buse Varol ile nikah masasına oturmuştu. Birlikte üç yılı geriden bırakan çiftten Alişan, evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla kutladı.

|

Üç yıl önce dünyaevine giren Alişan-Buse Varol çifti, geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne-baba olmuştu. 2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan ikili, bu kez kızlarına "Eliz" adını vermişti.

İkinci kez baba olmanın sevincini yaşayan Alişan, eşi ile evliliklerinin üçüncü yıl dönümünü kutladı. Şarkıcı, sosyal medya hesabından düğün gününe ait bir video yayınladı.

44 yaşındaki Alişan, "Hayatımın en doğru kararını verdiğim ve imzasını attığım günün yıl dönümü bugün... Aile kurduğum, yuva kurduğum gün bugün... 3'üncü yılımız bitti, 4'üncü yılımıza giriyoruz aşkım ve ben seni ilk gördüğüm anda hissettiklerimin ne kadar doğru olduğunu bugün iki yavrumuzla daha da iyi anlıyorum. Birlikte ömür boyu inşallah, nice güzel senelere sevgilim... Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Eşinin paylaşımına kayıtsız kalmayan Varol ise  "Ben de seni çok seviyorum kocacığım. El ele, diz dize yaşlanalım. İyi ki sen..." şeklinde yorum yaptı. Çifte, takipçilerinden çok sayıda "Mutluluklar" şeklinde yorum yağdı.

BUSE VAROL DA PAYLAŞTI

Alişan'ın ardından Buse Varol da evlilik yıl dönümü için paylaşım yaptı. Eşi ile birlikte verdi pozları paylaşan güzel oyuncu, altına "Son nefesime kadar seninle el ele, diz dize olmak dileğim... Seni çok seviyorum sevgilim... Daha nice yıllara çocuklarımızla...  İyi ki..." notunu düştü. 

Ünlü şarkıcı da eşine "İnşallah aşkım.. Seni çok seviyorum" sözleriyle karşılık verdi.

"İSTEDİĞİM HER ŞEYE SAHİP OLDUM"

"Üçüncü çocuğu istiyoruz" diyen ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda, "Evlenmeden önce de bu imkanlara sahip miydin?" sorusuna yanıt vermişti.

Varol, "İmkan' derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama hayatımın her döneminde istediğim her şeye sahip oldum. (Maddi ve manevi...) O yüzden sanırım cevabım; evet ama tabii ki evlendikten sonraki sahip olduğum en iyi şey; aşk... Umarım merakınızı giderebilmişimdir, sevgiler..." ifadelerini kullanmıştı.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.