Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Alnımın teriyle büyüttüm’

Doğa Rutkay, ikizlerini tek bir yardımcıyla büyüttüğünü söyledi. Oyuncu, “Konuşulduğu gibi bir hayatım yok. Bebekleri alnımın teriyle büyüttüm” dedi.

|

 

Mesut Yılmaz - Doğa Rutkay, Ortaköy Feriye’de gerçekleşen La Roche Posay markasının etkinliğinde moderatörlük yaptı. Sosyal medyadan gelen eleştirilere tepki gösteren oyuncu, “İkizlerimi büyütürken birçok insan, ‘Şoförleri, aşçıları ve dadıları var. Böyle olsun ben de birçok çocuk büyütürüm’ yorumları yaptı ama sadece bir tane yardımcım vardı” şeklinde konuştu.

“Öyle konuşulduğu gibi bir hayatım yok yani” sözleriyle devam eden Rutkay, “İnsanlar kendilerini rahatlatmak için böyle konuşuyor herhalde ama ben alnımın teriyle büyüttüm bebeklerimi” açıklamasında bulundu. Piraye ve Rutkay Kerim’in dört yaşına girdiğini söyleyen oyuncu, “Artık zorlu süreci atlattık diyebilirim. Bize yardım bile ediyorlar” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.