Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Angelina Jolie: İyi bir takımız

ABD’li oyuncu Angelina Jolie, altı çocuğuyla  iyi bir takım olduklarını belirterek, bu durumdan dolayı kendini çok şanslı hissettiğini söyledi.

|

Angelina Jolie, E! News’e aile hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncu, üçü eski eşi Brad Pitt’ten olan ve üçünü de evlatlık edindiği Maddox, Zahara, Pax, Vivienne, Shiloh ve Knox isimli çocuklarıyla yaşantısından bahsetti.

Söze, “Altı tane çok anlayışlı evladım var” cümlesiyle başlayan Jolie, “Elbette uyandığın her sabah onların iyi olup olmadıklarını kontrol ediyorum. Özellikle zihinsel açıdan formda olmalarına dikkat veriyorum. Ama dürüst olmak gerekirse bu durum birkaç yıl önce değişti ve şimdi onlar benim iyi olup olmadığıma bakıyorlar” ifadeleriyle güldürdü.

Ailece çok iyi bir takım olduklarını söyleyen aktris, “Bu nedenle kendimi çok şanslı hissediyorum. İçeride sürekli endişelenen kişi bendim ama artık onlar için kaygılanmıyorum. Gayet cool insanlar” şeklinde konuştu. Geçtiğimiz günlerde Angelina Jolie ile Brad Pitt’in beş yıldır süren velayet davası sona ermiş; dava, aktörün lehine sonuçlanmıştı.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.