Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Anıl Altan yeni filmi için Roman oldu

Pelin Akil ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. 36 yaşındaki güzel, kahve dükkanı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

|

Pelin Akil, "Aslında bugün 'Hava Muhalefeti' galasına katılacaktım ama gördüğünüz gibi eşyalarımı Anıl yetiştiremedi ve geç kaldım. Artık parasını verip, sinemada izleyeceğim. Onun dışında yakın zamanda müzikalim başlıyor. Spor yapıp, provalara gidip ona hazırlanıyorum" dedi.

"KOMİK BİR İŞ OLDU"

Anıl Altan ise beş sinema filminde oynadığını ama hiçbirinin henüz vizyona girmediğini söyledi. Son filminde Romanların yaşadıkları zorlukları işlediklerini belirten oyuncu, "Komik bir iş oldu. Çok seveceğinizden eminim. Yakın zamanda galamızı yapacağız. Bol bol konuşuruz" açıklamasını yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.