Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Anıl Altan'dan mutlu aile pozu

Kendisi gibi oyuncu Pelin Akil ile mutlu bir evlilik sürdüren Anıl Altan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Vaktinin bir çoğunu ailesine ayıran ve ikiz kızlarıyla kendi ilgilenen Altan, eşi ve çocuklarıyla birlikte tatile çıktı. Keyifli anlarını yayınlayan oyuncu, sahilde verdikleri pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

|

Meslektaşı Pelin Akil ile 2016'da nikah masasına oturan oyuncu Anıl Altan, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı. Eşi ve çocuklarıyla mutlu aile pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Altan, vaktinin çoğunu ikizlerle geçiriyor.

"İYİ Kİ DOĞMUŞSUN GÜZEL KARIM"

Kızlarıyla kendi ilgilenen Anıl Altan, nisan ayında 36 yaşına basan eşinin doğum gününe özel bir paylaşımda bulunmuştu. Duygusal bir mesaj yayınlayan Altan, eşine "İyi ki doğmuşsun güzel karım" sözleriyle seslenmişti. Anıl Altan, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Birlikte heyecanlı, mutlu, sağlıklı ve miniklerimizle nice macera dolu senelerimiz olsun. Her şey seninle güzel.

SEZONU ANTALYA'DA AÇTILAR

Birkaç gün önce de sezonu açan Pelin Akil-Anıl Altan, ikiz kızlarıyla Antalya'ya gitti. Deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlü çiftten Altan, eşi ve kızlarıyla sahilde objektiflere poz verdi. Yakışıklı oyuncu, bu kareleri; "Canlarım" notuyla paylaştı.

31 yaşındaki ünlü ismin ailesiyle pozlarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

NE ANLATIYORLAR?

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Alin ve Lina'nın sevimli bir videosunu takipçileri ile paylaşan Pelin Akil, ikizlerinin konuştuğu videoyu "Bu ne bu? Ne anlatıyorlar sizce altta yorumlar bekliyorum" notunu eklemişti.

Şarkıcı Bengü Alin ve Lina'nın eğlenceli videosuna kayıtsız kalamayarak "Allah'ım aklımı kaçıracağım" yorumunu yaparken yeni baba olan Emre Karayel de "Yiyeceğim ya" yazmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.