Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Anıl Altan'dan Pelin Akil'e: İyi ki doğmuşsun, her şey seninle güzel

Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile mutlu bir evlilik sürdüren ve şimdilerde 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı' dizisiyle ekranlarda olan Pelin Akil, 36'ncı yaşına girdi. Altan, eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.

|

Meslektaşı Anıl Altan ile 2016'da nikah masasına oturan oyuncu Pelin Akil, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı. Eşi ve çocuklarıyla mutlu aile pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Akil, 36'ncı yaşına girdi.

Doğum gününü ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte evlerinin bahçesinde kutlayan Akil, o anları da Instagram'dan yayınladı.

Güzel oyuncu, paylaşımına; "Şu iki gündür yaşadığım mutluluğun mimarı Anıl... İyi ki varsınız ve iyi ki doğmuşum, iyi ki de doğurmuşum Alin ve Lina..." ifadelerini not düştü.

YORUM YAĞDI

Yayınladığı fotoğraflarla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Akil'e; Akasya Asıltürkmen, Gonca Vuslateri, Belçim Bilgin, Berfu Yenenler, Petek Dinçöz, Burcu Kara, Yasemin Öztürk ve Seda Bakan gibi ünlü isimler, yaptıkları yorumlarla oyuncunun doğum gününü kutladı.

"İYİ Kİ DOĞMUŞSUN GÜZEL KARIM"

Anıl Altan eşi Pelin Akil'in doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Duygusal bir mesaj yayınlayan Altan, eşine "İyi ki doğmuşsun güzel karım" sözleriyle seslendi. Anıl Altan, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

Birlikte heyecanlı, mutlu, sağlıklı ve miniklerimizle nice macera dolu senelerimiz olsun. Her şey seninle güzel.

NE ANLATIYORLAR?
Geçtiğimiz haftalarda Alin ve Lina'nın sevimli bir videosunu takipçileri ile paylaşan Pelin Akil, ikizlerinin konuştuğu videoyu "Bu ne bu? Ne anlatıyorlar sizce altta yorumlar bekliyorum" notunu eklemişti.

Şarkıcı Bengü Alin ve Lina'nın eğlenceli videosuna kayıtsız kalamayarak "Allah'ım aklımı kaçıracağım" yorumunu yaparken yeni baba olan Emre Karayel de "Yiyeceğim ya" yazmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.