Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Anne Hathaway ve Jared Leto'nun gala stili

Oscar ödüllü oyuncular Anne Hathaway (39) ve Jared Leto (50), başrolü paylaştıkları sekiz bölümlük 'WeCrashed' dizisinin Los Angeles'ta gerçekleşen galasına katıldı.

|

Yönetmen koltuğunda Tinge Krishnan John Requa, Glenn Ficarra, Shari Springer, Berman ve Robert Pulcini'nin oturduğu, dijital platform için çekilen 'WeCrashed' dizisinde; Jared Leto, WeWork şirketinin kurucusu iş insanı Adam Neumann'ı oynuyor. Anne Hathaway de Adam'ın eşi Rebekah Neumann'ı canlandırıyor.

ELDİVENDEN VAZGEÇMEDİ
Leto, bir süredir kırmızı halıda öncülük ettiği transparan eldiven modasını sürdürdü. 50 yaşındaki oyuncu, bu kez kristal bezeli bir eldiven seçti.

Jared Leto, marka yüzü olduğu Gucci tasarımları içindeydi. Başarılı aktris Anne Hathaway ise David Koma tasarımı bir elbise giydi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.