Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

ANNE - KIZ ORTAKLIĞI

Deniz Berdan, moda yolculuğuna Londra’da ‘Kostüm Tasarımı’ okuyan kızı Begüm’ü de dahil etti

|

Anne tarafından tekstilci bir ailenin ikinci kuşağı olarak girdiği moda çalışmalarını başarıyla sürdüren Deniz Berdan, tasarımlarıyla beğeni topluyor.

Berdan’ın kızı Begüm de annesinin izinden gidiyor. Temmuz’da Londra’daki College of Fashion’dan mezun olmaya hazırlanan Begüm Berdan, annesiyle birlikte yarattıkları ‘DB Berdan’ markasıyla iddialı olduklarını söyledi.

“İstanbul’da zaman zaman da Londra’daki moda haftalarında biz de varız” diyen Deniz Berdan, “Kızımla aramızda 18 yaş fark var. Küçük yaşlardan beri hep onun fikirlerine önem verdim. Begüm, eğitimini aldığı kostüm tasarımı konusunda çok başarılı. Bu yolda artık birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

Annesinin de tekstille ilgilendiğini söyleyen Deniz Berdan , “Üç kuşak modacı olduk. Tecrübelerimizi birleştirerek başarılı projeler yapmayı planlıyoruz” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.