Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Arabada konser keyfi

Şarkıcılar, bu yaz İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi Yenikapı’da hayranlarının karşısına çıkacak. 26-27 Haziran’da başlayacak arabalı konser serisinin ilk ismi, Kenan Doğulu olacak

|

Her sene Harbiye Açıkhava’da binlerce kişinin önüne çıkan şarkıcılar, bu yaz Türkiye’de bir ilk olarak Kerki Solfej’in düzenleyeceği arabalı konserlerde performanslarını sergileyecek. 26-27 Haziran’da Kenan Doğulu’yla başlayacak organizasyonda, daha sonra Sertab Erener, Mabel Matiz, Duman ve Levent Yüksel gibi isimler sahne alacak.

İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi Yenikapı’da bin 400 araç kapasiteli etkinliklerde, otomobiller girişte dezenfekte edilecek ve seyircilere maske verilecek. Daha sonra sosyal izolasyon sağlanacak. Bir otomobilde en fazla üç kişi olacak. Cip gibi yüksek araçlar ise alana alınmayacak. Seyirciler, tuvalet ihtiyacı dışında araçlarından inemeyecekler.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.