Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Araf’, Venedik’ten sonra New York’TA

Yeşim Ustaoğlu’nun senaryosunu yazıp yönettiği ‘Araf’, Venedik’in ardından New York Film Festivali’nin Main Slate bölümünde gösterilecek.

|

Bu sene 50’ncisi düzenlenecek New York Film Festivali, efsanevi programlama direktörü Richard Pena’nın 25 senenin ardından jübile yılı olması açısından önemli. Pena’nın açıklamasına göre, bu seneki seçkiyi bir araya getiren filmlerin ortak noktası ‘korkusuzluk’. Araf da 50’nci yıla özel hazırlanan seçkide Haneke, Resnais ve Ang Lee gibi isimlerin son filmleriyle birlikte yer alacak. Ünlü yönetmen Ang Lee’nin ‘Life of Pi’ adlı filmiyle açılıp Robert Zemeckis’in ‘Flight’ıyla kapanacak festival, 28 Eylül-14 Ekim arasında New York’ta yapılacak. Özcan Deniz, Neslihan Atagül, Barış Hacıhan ve Nihal Yalçın’ın başrollerini paylaştığı film, Türkiye, Fransa ve Almanya ortak yapımı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.