Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Arda Turan'ın milyonluk oyuncağı

Barcelona’dan Medipol Başakşehir’e transfer olan milli futbolcu Arda Turan, önceki gün bir dargın bir barışık sevgilisi Aslıhan Doğan’la Bebek’teydi.

|

Sevgilisi Aslıhan Doğan ile baş başa kahvaltı yaptığı sırada takım arkadaşı Emre Belözoğlu, Arda Turan’ın kahvaltı yaptığı mekana geldi.

Kapıda gazetecileri gören Belözoğlu, "Hayırdır beni mi bekliyorsunuz?" diye takıldı. Mekanda takım arkadaşı Arda Turan’ın olduğunu öğrenen futbolcu, "Dünden beri görüşmüyorduk, iyi oldu" diye espri yaptı.

Yarım saat sonra çıkış kapısında görülen Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile imam nikahı kıydıkları iddiası hatırlatılınca, "Teşekkür ederim, konuşmayacağım” diyerek soruları geri çevirdi.

Yıldız futbolcu, sevgilisiyle yeni aldığı milyonluk spor arabasına binerek uzaklaştı. Arda Turan’ın arabasının plakasının soyadının baş harfini simgelediği görüldü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.