Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Arka Sokaklar 357. son bölümde şok!-İzle

Arka Sokaklar son bölümü izleyenlerin nefesi kesti. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar dün akşam 357. bölüm ile ekrana geldi. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisinde bu hafta heyecan dolu olaylar seyirci ile buluştu. Hüsnü'nün oğlu Metin hapse mi girdi? Tüm soruların yanıtı Arka Sokaklar son bölümde. İşte ayrıntılar..

|

Arka Sokaklar 357.Bölüm'de; Hüsnü Komiser'in oğlu Metin, bir kavgaya karışmıştır.. Yaraladığı çocuğun durumu ağırdır ve Metin hapis yatabilir.. Hüsnü ve ailesi perişandır!..

Mesut, çarpan araba sonrasında hastaneye kaldırılır. Rıza Baba ise her şeyin bu kadar üst üste gelmesini artık kaldıramamaktadır. Mesut kendine gelmiştir ancak, sarhoş ve huysuz hali devam etmektedir. Ali ise kaza ile ilgili kendisini sorumlu tutar. Rıza Baba önderliğinde ekip, Mesut’a çarpıp kaçan kişinin kim olduğunu bulmaya çalışır.

Çarpıp kaçan kişi çok ta tekin olmayan Yeliz isimli bir kadındır. Yeliz, zengin iş adamı sevgilisine bu kazadan bahsetmez ve arabanın da çalındığını söyler. Kirli işlerini yaptırdığı Celil’e kaza olayını temizletir. Önder ise Yeliz’e sırılsıklam aşıkdır ve arkasından dönen dolaplardan habersizdir. Kemalettin patronu Önder’i bu kadın ile ilgili uyarmış ama bir türlü sözünü dinletememiştir.

Metin’in kız arkadaşı Aslı’nın doğum günüdür. Metin, Aslı’ya sürpriz bir şeyler yapmak ister. Bu sırada Aslı’nın eski sevgilisi Tamer kızı rahat bırakmamaktadır. İkili baş başa restoranda yemek yerken masaya gelen pahalı hediye sonucu Metin deliye döner çünkü bu hediye Tamer’den Aslıya gönderilmiştir. Bu olay sonrasında çıkan kavgada Tamer aldığı darbe sonucu komaya girer hastaneye kaldırılır. Metin cinayete teşebbüsten nezarete atılır.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar 357. Bölüm Fragmanı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.