Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Arkadaşa makyaj desteği

Oyunculuğunu şarkıcılıkla pekiştiren Eylül Öztürk, eşi Kenan Özkan'la birlikte Nişantaşı'nda Dj setinin başına geçti.

|

Bundan böyle her pazartesi Club Zilly'de sahne alacak olan Eylül Öztürk, serinin ilk performansında kendisini yalnız bırakmayan misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Program öncesi kuliste yakın arkadaşını ziyaret eden manken Gizem Özdilli, Eylül Öztürk'ün makyajını bizzat kendisi yaparak, arkadaşına moral vermeyi ihmal etmedi. Dostların birbirleri için her şeyi yapabileceğinin altın çizen ikili, "Arkadaş arkadaşın zor zamanında make-up'ıdır" dediler.

Sabahın ilk ışıklarına dek süren eğlencede playlist'iyle olduğu kadar esprileriyle de herkesi kendisine hayran bırakan Öztürk, "Bu gece İstanbul'un en güzel kızları bizimle. Gecelerin şampiyonu belli, gözlerimiz ikinciyi arıyor" diyerek, iddialı bir çıkış yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.