Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Arkadaşımın aşkısın!

Geçtiğimiz günler adı Ahmet Kural'la aşk dedikodularına karışan oyuncu Begüm Birgören, önceki gün sabah 05.40'a kadar Harbiye Klein'de Murat Cemcir'le birlikte eğlendi.

|

Begüm Birgören'in gerçek sevgilisi adının anıldığı Ahmet Kural yerine onun en yakın arkadaşı olan Murat Cemcir olduğu ortaya çıktı.

Önceki gün sabahın ilk ışıklarına kadar Klein'de eğlenen ikili mekanı ayrı ayrı terk ettiler. Mekandan bir erkekle birlikte terk eden Begüm Birgören objektiflere gülümseyerek poz verdi. Birgören'in sadece bir dakika sonra arkasından ayrılan Murat Cemcir'se objektiflere yakalanmamak için taksiyle mekandan kaçtı. Cemcir, giydiği montun şapkasıyla yüzünü kamufle etti. İkili daha sonra Nişantaşı'nda başka bir mekana geçip eğlencelerine devam ettiler. EMRAH AKÇAAY




© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.