Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Artık kilo almak yok’

‘Deliha’ ve ‘Görümce’ filmlerindeki rolü için kilo alıp, daha sonra geri veren Gupse Özay, Saba Tümer ve Mirgün Cabas’ın sunduğu ‘Kaçamak’ programına konuk oldu.

|

Oyuncu, “23 kiloyu iki ayda alıp, daha sonra hemen geri verince, bütün rahatsızlıklara yakalandım. Bu normalde doktor kontrolüyle bir sene içerisinde yapılıyor. Hipoglisemi, karaciğer yağlanması ve tiroit rahatsızlıkları kalıcı oldu” dedi. Tedavi sürecinde olduğunu belirten Özay, “Şu an fazla olan altı kiloyu veremiyorum. Çok ilaç kullandığım için bu dönem spor yapmam yasak. Verdikten sonra ömür boyu kilo almak istemiyorum. Şekerden nefret ettim” açıklamasını yaptı. Bu yıl film yapmayacağını da sözlerine ekleyen oyuncu, senaryolarını kitaba yazdığını belirtti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.