Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aşka geldiler

İtalya’nın başkenti Roma’da geçen hafta evlenen Şükran Ovalı ve Beşiktaş’ın milli futbolcusu Caner Erkin çifti aşka geldi.

|

İkili Instagram sayfasında paylaştıkları fotoğrafla aşk mesajları yazdı. Ovalı, “Gülmelerimiz karışsın birbirine, vazgeçmeyelim ne bizden ne gülümsemekten... İyi ki buldun beni, sabrettin ve vazgeçmedin. Seni tanıdığım her ana şükürler olsun. Çok seviyorum seni eşim, yoldaşım, kıymetlim. Bir ömür sürsün sevgimiz” yazdı. Erkin ise, “Kendimi buldum seninle... Senin o güzel kalbinle, güzelliğinle, iyiliğinle ve karakterinle benim hayatıma giren bir meleksin. Nefes aldığım sürece hep seni yanımda eşim, dostum ve hayatım olmanı istiyorum, kadınım. İyi ki varsın” diyerek eşine karşılık verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.