Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aşkları belgelendi

Leyla Lydia Tuğutlu, önceki gün Zorlu AVM’de sevgilisi Ceyhun Engin’le görüntülendi. El ele yürüyen ikili, fotoğraflarının çekildiğini fark edince ayrılmak zorunda kaldı

|

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisinde başrol oynayan Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz aylarda final yapan TRT’nin sevilen dizisi ‘Filinta’da rol alan oyuncu Ceyhun Engin’le Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Mağazaları dolaştıktan sonra Jamie’s Oliver’a geçen ikili, baş başa romantik bir akşam yemeği yedi.

Uzun süre mekanda oturan ve sohbet eden çift, AVM içinde el ele yürüdükleri anda fotoğraflarının çekildiğini fark edince, ayrılmak zorunda kaldı. Gazetecilerin aşk sorularına gülümsemekle yetinen sevgililerin iki aydır birlikte olduğu öğrenildi. İkili, daha sonra otomobillerine binerek Zorlu’dan ayrıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.